SLA Manager
Netherlands - Houten

Referencia laboral: 000215

País: Netherlands - Houten

Fecha de cierre: 31/05/2022

Trabajo disponible desde: 25/11/2021

Salario: € 2.750 - € 4.500,- + secundaire arbeidsvoorwaarden

Tipo de empleo: Temporary to Permanent

Departamento: Retail Solutions

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging als onze nieuwe SLA manager? Wij bieden je de mogelijkheid om jouw kennis en ervaring binnen onze organisatie in te zetten. Geen dag is hetzelfde door afwisselende en uiteenlopende uitdagingen.
SLA manager
(voorkeur 40 uur per week)

Wie zijn wij?
Toshiba Global Commerce Solutions levert een breed assortiment aan producten voor de zakelijke markt. De Retail wereld is constant in beweging en daarom moeten wij ook vooruit blijven denken. Wij bieden dan ook volledige technologische producten en diensten voor deze markt. Van ERC-systemen tot cross-channeling-oplossingen en randapparatuur.
Onze Retail oplossingen ontwikkelen en leveren we niet alleen, we installeren en onderhouden ze ook met onze klantgerichte adviesdiensten. Door op deze manier te werken, zijn wij in staat om de klant volledig te ontzorgen.
Wat ga je doen? Als SLA manager ben je verantwoordelijk voor de servicefacturatie van Toshiba, je bent hiermee verantwoordelijk voor het beheren van alle servicecontracten. Waar nodig sluit je nieuwe contracten af, verleng je deze of pas je ze aan. Het is daardoor een zeer afwisselende functie. Je kan daarnaast vragen krijgen van internationale collega’s en relaties van een klant, of van een interne afdeling. Wanneer dat nodig is bezoek je large accounts voor een service-overleg en maak je nieuwe afspraken over onze service en werkprocedures.

Wat vragen we?
✓ Minimaal HBO werk- en denkniveau
✓ 5 jaar relevante werkervaring
✓ Gevorderde ervaring in Office-applicaties zoals Excel, Word en Powerpoint
✓ Goed in Nederlandse en Engelse taal. Frans en Duits optioneel.
✓ Ervaring met Access is een pré

We zijn opzoek naar een collega die beschikt over goede communicatieve vaardigheden met een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je nauwkeurig en zelfstandig bent. Initiatief nemen vind je geen probleem en wanneer dingen anders lopen dan verwacht ben je flexibel genoeg om hiermee om te gaan.

Wat wij bieden?
De rol van SLA Manager biedt veel afwisseling en uitdaging. Toshiba heeft een informele en open werksfeer. De groeiende organisatie kent een no-nonsense cultuur en korte lijnen. Je wordt goed begeleid door je manager en je leert dagelijks van collega’s. Binnen heel Toshiba werk je samen met enthousiaste collega’s: iedereen staat voor je klaar, is bereid om je te helpen en laat je je thuis voelen.

Ook maken wij gebruik van een Talentenkompas (TMA), waarbij je inzicht krijgt in je talenten en je met je manager ontwikkelgesprekken hebt. Hierbij kijken wij naar jouw kwaliteiten en hoe we deze samen het beste in kunnen zetten in jouw rol. Op deze manier heb je inzicht en invloed op je eigen ontwikkeling.
Uiteraard ontvang je een goed salaris met bijpassende voorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering, 25 vakantiedagen + adv dagen (op basis van fulltime). Daarnaast hebben we een maandelijkse borrel, jaarlijkse kick off en leuke activiteiten met je team.

Interesse?
E-mail je sollicitatie naar hr@toshibatec.nl. Wil je meer informatie, neem dan contact op met:
Sanne Pater op telefoonnummer: 030-6348693.

Kijk voor meer product- en bedrijfsinformatie op onze LinkedIn pagina of https://commerce.toshiba.com/

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


 

Detrás