Medewerker Helpdesk 2e lijn
Netherlands - Houten

Työsuositus: 000162

Sijainti: Netherlands - Houten

Sulkeutumispäivä: 31/05/2021

Työilmoituksen julkaisupäivä: 31/03/2021

Palkka: Salaris en bijpassende arbeidsvoorwaarden

Työllisyystyyppi: Temporary to Permanent

Yritystyyppi: Retail Solutions

Ben je op zoek naar een afwisselende rol waar je te maken krijgt met uitdagende klantvragen op het gebied van IT? En wil je graag deel uitmaken van een gezellig en ervaren team? Lees dan verder, want wij zoeken een:

Medewerker Helpdesk 2e lijn

 40 uur per week

(onregelmatigheids- en zaterdagdiensten)

Wat ga je doen?

Samen met je collega’s verleen je 2e lijn support aan klanten. De collega van de 1e lijn registreert in principe alle calls, deze calls analyseer je en pak je procesmatig op. Je biedt technische en functionele support op onze eigen software en binnen een Windowsomgeving. Indien nodig, bij complexe issues, schakel je een collega van de 3e lijn in. Ook zorg je ervoor dat de documentatie up-to-date blijft en de klant een goede terugkoppeling ontvangt. Doordat het applicatie landschap in de Commerce sterk in ontwikkeling is, maak jij je nieuwe applicaties snel eigen.

Onderdeel van deze rol is dat je meedraait in onregelmatigheids- en zaterdagdiensten.

Wat vragen we?

  • HBO werk- en denkniveau
  • Uitgebreide kennis van IT
  • Sterk analytisch vermogen
  • Ervaring met Windows Servers en SQL Servers
  • Bij voorkeur kennis van ITIL
  • Communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk, in Nederlands en Engels;
  • Ervaring in de retail is een pré

Je bent klantgericht, nauwkeurig en stressbestendig, gericht op het bieden van kwaliteit. Ook ben je communicatief vaardig om jouw analyses te delen. Daarnaast kan je snel schakelen, inspelen op de situatie en onderneem je de juiste actie naar aanleiding van de vraag van de klant.

Wat bieden we?

De rol van Medewerker Helpdesk 2e lijn biedt veel afwisseling en uitdagingen. Toshiba heeft een informele en open werksfeer. De groeiende organisatie kent een no-nonsense cultuur en korte lijnen. Er is goede begeleiding door je manager en je leert dagelijks van collega’s. Binnen heel Toshiba werk je samen met enthousiaste collega’s: iedereen staat voor je klaar, is bereid je te helpen en laat je je thuis voelen.

Ook maken wij gebruik van een Talentenkompas (TMA), waarbij je inzicht krijgt in je talenten en je met je manager ontwikkelgesprekken hebt. Hierbij kijken wij naar jouw kwaliteiten en hoe we deze samen het beste in kunnen zetten in jouw rol. Op deze manier heb je inzicht en invloed op je eigen ontwikkeling.

Uiteraard ontvang je een goed salaris met bijpassende voorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering, 25 vakantiedagen + adv dagen (op basis van fulltime). Daarnaast hebben we een maandelijkse borrel, jaarlijkse kick off en leuke activiteiten met je team.

De organisatie

Toshiba Global Commerce Solutions levert een breed assortiment aan producten voor de zakelijke markt. De commerce wereld is constant in beweging en daarom moeten wij ook vooruit blijven denken. Wij bieden dan ook volledige technologische producten en diensten voor deze markt. Van ERC-systemen tot cross-channeling-oplossingen en randapparatuur. Onze commerce-oplossingen ontwikkelen en leveren we niet alleen, we installeren en onderhouden ze ook met onze klantgerichte adviesdiensten. Door op deze manier te werken, zijn wij in staat om de klant volledig te ontzorgen.

Interesse?

Wil je meer informatie, neem dan contact op met Sanne Pater op telefoonnummer: 030-6348693.

Kijk voor meer product- en bedrijfsinformatie op onze LinkedIn pagina of https://commerce.toshiba.com/ 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Takaisin