Coördinator Helpdesk (BE)
Belgium - Brussels (Zellik)

Refernza Lavoro: 000293

Luogo: Belgium - Brussels (Zellik)

Data di Chiusura: 31/10/2022

Annuncio inserito il: 15/07/2022

Retribuzione: € 3.000 - € 4.000,- + secundaire arbeidsvoorwaarden

Ruolo: Permanent - Full-time

Categoria: Retail Solutions

Voel jij je verantwoordelijk voor het bereiken van een maximale inzet van onze teams Helpdesk en Field Service voor de dagelijkse afhandeling van incidenten? Dan zoeken wij jou voor deze rol! 


Coördinator Helpdesk (BE) 

 (40 uur per week) 


Wat ga je doen? 

Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse afhandeling van incidenten door zowel binnenkomende klantverzoeken te bewaken als beheren, zodat ze door de juiste resource en afdeling worden opgepakt. Je coördineert de incidenten van de helpdesk en fieldservice op resource niveau. Je bewaakt resourceplanning om te zorgen voor beschikbare resources voor het afhandelen van de calls, alsook het borgen van een optimale bezetting. Daarnaast check je openstaande servicetickets om ervoor te zorgen dat het team voldoet aan de SLA's met onze klanten en zorgt ervoor dat er tijdige respons en updates op incidenten plaatsvindt. Je signaleert tijdig incidenten die buiten SLA raken en escaleert prioriteitsproblemen, alsook incidenten die niet onder de SLA vallen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en collega’s in geval van escalaties. In situaties met escalaties neemt je de lead, de-escaleert en biedt ondersteuning. Je verbetert de klantenservice, perceptie en tevredenheid met een snelle doorloop van klantverzoeken en hebt het vermogen om in een team te werken en effectief te communiceren. Tot slot verbeter je het gebruik en verhoog je de productiviteit van ondersteuningsmiddelen en optimaliseer je de samenwerking met andere diensten. 


Wat vragen we? 

  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau 

  • Je hebt ervaring in soortgelijke rol en kennis van processen 

  • Je bent in staat te bepalen waar de verantwoordelijkheid, prioriteit en business risico's liggen 

  • Je kan multi-tasken en hebt een goed aanpassingsvermogen 

Je bent snel, betrouwbaar en bereid om te doen wat nodig is om de verwachtingen van de klant te overtreffen. Je kan goed samenwerken en communiceert effectief. Je bent je bewust van de belangrijkste IT-services van alle organisaties, waarvoor ondersteuning wordt geboden. Je hebt inzicht in ondersteuningstools en technieken van de helpdesk en hoe technologie wordt gebruikt om IT-services te leveren.  

​​​​​​​

Wat bieden we?  

De rol van Coördinator Helpdesk België biedt veel uitdaging en afwisseling. Toshiba heeft een informele en open werksfeer. De groeiende organisatie kent een no-nonsense cultuur en korte lijnen. Je wordt goed begeleid door je collega’s en je leert dagelijks van collega’s. Binnen heel Toshiba werk je samen met enthousiaste collega’s: iedereen staat voor je klaar, is bereid om je te helpen en laat je je thuis voelen. 

Ook maken wij gebruik van een Talentenkompas (TMA), waarbij je inzicht krijgt in je talenten en je met je manager ontwikkelgesprekken hebt. Hierbij kijken wij naar jouw kwaliteiten en hoe we deze samen het beste in kunnen zetten in jouw rol. Op deze manier heb je inzicht en invloed op je eigen ontwikkeling. 

Uiteraard ontvang je een goed salaris met bijpassende voorwaarden. 

  
De organisatie 

Toshiba Global Commerce Solutions levert een breed assortiment aan producten voor de zakelijke markt. De retail- wereld is constant in beweging en daarom moeten wij ook vooruit blijven denken. Wij bieden dan ook volledige technologische producten en diensten voor deze markt. Van ERC-systemen tot cross-channeling-oplossingen en randapparatuur. Onze retail-oplossingen ontwikkelen en leveren we niet alleen, we installeren en onderhouden ze ook met onze klantgerichte adviesdiensten. Door op deze manier te werken, zijn wij in staat om de klant volledig te ontzorgen. 

Interesse? Solliciteer direct via onderstaande button! 

Kijk voor meer product- en bedrijfsinformatie op onze LinkedIn pagina of https://commerce.toshiba.com/   


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.  


 

Indietro