Medewerker PSI
Belgium - Brussels (Zellik)

Jobbreferens: 000165

Plats: Belgium - Brussels (Zellik)

Slutdatum: 31/05/2021

Datum för publicering av jobb: 06/04/2021

Lön: *

Anställningstyp: Fixed Term Contract - Full-time

Affärstyp: Retail Solutions

Ben je nauwkeurig, klantgericht en administratief goed onderlegd? Vind je de hectiek van een Sales gerichte organisatie leuk en werk je graag samen? Lees dan snel verder!

Medewerker PSI
(39 uur per week)

Locatie: Zellik, België

Wat ga je doen?
Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van orders, je voert deze in, controleert hierop en ziet toe op de kwaliteit. Verder zorg je ervoor dat producten bij zowel Toshiba hoofdkantoor als bij onze partners op voorraad blijven door tijdig de juiste bestellingen te plaatsen bij de leveranciers. Daarnaast ondersteun je de afdeling planning door hen te informeren over de levertijden van producten, zodat zij de installaties goed kunnen inplannen. Ook maak je nieuwe relaties aan en verwerk je wijzigingen van relatiegegevens in de daarvoor bestemde systemen.

Wat vragen we?
• In het bezit zijn van een bachelor diploma
• Je hebt ervaring met Oracle
• Je kan overweg met Microsoft Office programma’s
• Talenkennis Nederlands, Frans en Engels
• Werkervaring in een dynamische Retail omgeving

Je bent resultaatgericht en neemt initiatief. Je kan plannen en organiseren, bent communicatief vaardig en luistert goed naar de klant. Je vindt het leuk om zelfstandig het overzicht te houden over het traject van orderontvangst tot uitlevering aan de klant.

Wat bieden we?
De rol van Medewerker PSI biedt veel zelfstandigheid en afwisseling. Je wordt goed begeleid door je manager en leert dagelijks van collega’s. Je komt werken in een enthousiast en divers team waarbij jij waarde kan toevoegen. Een omgeving waar je mening er toe doet! Binnen heel Toshiba werk je samen met enthousiaste en open collega’s: iedereen staat voor je klaar, is bereid om je te helpen en laat je je thuis voelen.

Ook maken wij gebruik van een Talentenkompas (TMA), waarbij je inzicht krijgt in je talenten en je met je manager ontwikkelgesprekken hebt. Hierbij kijken wij naar jouw kwaliteiten en hoe we deze samen het beste in kunnen zetten in jouw rol. Op deze manier heb je inzicht en invloed op je eigen ontwikkeling.

Voltijdse betrekking aangevuld met 6 ADV-dagen
Een aantrekkelijk salaris aangevuld met extra voordelen zoals een groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques en netto onkostenvergoeding
Mogelijkheid tot thuiswerken

De organisatie
Toshiba Global Commerce Solutions levert een breed assortiment aan producten voor de zakelijke markt. De retail- wereld is constant in beweging en daarom moeten wij ook vooruit blijven denken. Wij bieden dan ook volledige technologische producten en diensten voor deze markt. Van ERC-systemen tot cross-channeling-oplossingen en randapparatuur. Onze retail-oplossingen ontwikkelen en leveren we niet alleen, we installeren en onderhouden ze ook met onze klantgerichte adviesdiensten. Door op deze manier te werken, zijn wij in staat om de klant volledig te ontzorgen.

Ons kantoor is gevestigd in Zellik, Z.1 Research Park 160. De totale Benelux organisatie bestaat uit circa 100 collega’s. Bij Toshiba hebben we allemaal dezelfde drive: meerwaarde voor de klant creëren.


Kijk voor meer product- en bedrijfsinformatie op onze LinkedIn pagina of https://commerce.toshiba.com/ 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Tillbaka