Finance Controller
Netherlands - Houten

Jobbreferens: 000184

Plats: Netherlands - Houten

Slutdatum: 31/08/2021

Datum för publicering av jobb: 24/06/2021

Lön: €3.000 - €3.500,-

Anställningstyp: Temporary to Permanent

Affärstyp: Retail Solutions

Heb je een analytisch vermogen en een passie voor cijfers en ben je op zoek naar een uitdagende Finance functie, waarin je veel inhoudelijke vrijheid krijgt? Lees dan verder!

Finance Controller

 (32- 40 uur per week)

Wat ga je doen?
Je bent verantwoordelijk voor een correcte financiële administratie en de maand- kwartaal en jaarafsluitingen. Daarnaast stel je maand- en managementrapportages, forecast, budgetten en meerjarenbegrotingen op. Als Finance Controller controleer je voorraadposities en -waarden en zorg je er voor dat betalingen op tijd worden gedaan.


Wat vragen we?
HBO Finance werk- en denkniveau

Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in soortgelijke functie

Je hebt ervaring met financiële programma’s zoals Oracle

Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint)

Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Je hebt een sterk analytisch vermogen en bent nauwkeurig. Je hebt een proactieve, doelgerichte en resultaatgerichte houding, bent stressbestendig en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Verder ben je communicatief vaardig en haal je energie uit samenwerken binnen een team.


Wat bieden we?
De rol van Finance Controller biedt veel uitdaging en afwisseling. Toshiba heeft een informele en open werksfeer. De groeiende organisatie kent een no-nonsense cultuur en korte lijnen. Je wordt goed begeleid door je manager en je leert dagelijks van collega’s. Binnen heel Toshiba werk je samen met enthousiaste collega’s: iedereen staat voor je klaar, is bereid om je te helpen en laat je je thuis voelen.

Ook maken wij gebruik van een Talentenkompas (TMA), waarbij je inzicht krijgt in je talenten en je met je manager ontwikkelgesprekken hebt. Hierbij kijken wij naar jouw kwaliteiten en hoe we deze samen het beste in kunnen zetten in jouw rol. Op deze manier heb je inzicht en invloed op je eigen ontwikkeling.

Uiteraard ontvang je een goed salaris met bijpassende voorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering, 25 vakantiedagen + adv dagen (op basis van fulltime). Thuiswerken is onderdeel van deze rol, elke rol binnen onze organisatie werkt op kantoor en thuis. Daarnaast hebben we een maandelijkse borrel, jaarlijkse kick off en leuke activiteiten met je team.


De organisatie
Toshiba Global Commerce Solutions levert een breed assortiment aan producten voor de zakelijke markt. De Retail- wereld is constant in beweging en daarom moeten wij ook vooruit blijven denken. Wij bieden dan ook volledige technologische producten en diensten voor deze markt. Van ERC-systemen tot cross-channeling-oplossingen en randapparatuur. Onze Retail-oplossingen ontwikkelen en leveren we niet alleen, we installeren en onderhouden ze ook met onze klantgerichte adviesdiensten. Door op deze manier te werken, zijn wij in staat om de klant volledig te ontzorgen.

Kijk voor meer product- en bedrijfsinformatie op onze LinkedIn pagina of https://commerce.toshiba.com/


​​​​​​​Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Tillbaka