Marketing Specialist
Netherlands - De Meern

Job Reference: 000157

Location: Netherlands - De Meern

Closing Date: 01/11/2021

Job Posted Date: 17/02/2021

Salary: Salaris met bijpassende voorwaarden

Employment Type: Temporary to Permanent

Business Type: Retail Solutions


Toshiba Global Commerce Solutions levert een breed assortiment aan producten voor de zakelijke markt. De retail- wereld is constant in beweging en daarom moeten wij ook vooruit blijven denken. Wij bieden dan ook volledige technologische producten en diensten voor deze markt. Van ERC-systemen tot cross-channeling-oplossingen en randapparatuur. Onze retail-oplossingen ontwikkelen en leveren we niet alleen, we installeren en onderhouden ze ook met onze klantgerichte adviesdiensten. Door op deze manier te werken, zijn wij in staat om de klant volledig te ontzorgen.


Wat ga je doen?

Je bepaalt, in overleg met je collega’s, wat de beste manier is om onze klanten te informeren over onze producten, oplossingen, service en organiseert evenementen. Je zorgt ervoor dat je Sales-collega’s en de partners op de hoogte zijn van de commerciële acties. Je organiseert klantensurveys en doet aan de hand hiervan aanbevelingen. Je informeert je collega’s continue op verschillende manieren over alles wat er binnen en buiten de organisatie gebeurt. Daarnaast stuur je partner PR- en andere bureaus aan voor het juiste resultaat.

Wat wij vragen?

  • HBO Communicatie opleiding en minimaal 5 jaar werkervaring in soortgelijke functie met budget verantwoordelijkheid
  • Uitstekende kennis van MS Office, Photoshop en InDesign
  • Beheren van het communicatieplan
  • Je hebt goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Je bent 40 uur per week beschikbaar

Je hebt een duidelijke visie op het gebied van communicatie en weet dit over te brengen op je collega’s. Om de beste manier van communicatie te bepalen, stel je communicatieplannen op. Je neemt initiatief om de hiervoor noodzakelijk interne kennis op te doen. Hiervoor vraag je jouw directe collega’s en de specialisten het hemd van hun lijf. Je komt met ideeën waar anderen nog niet aan hadden gedacht. Zo zorg je ervoor dat onze commerciële acties steeds anders en beter blijven. Door op zoek te gaan naar alle informatie die voor jouw vak van belang is en goed samen te werken, ben je altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van communicatie. Je zorgt ervoor dat je nooit een deadline mist door onder andere efficiënt te werken en je collega’s feedback te geven.

Wat wij bieden?

We bieden een job waarin veel van je wordt verwacht, maar waarin je ook veel zelf kunt bepalen en vormgeven. Je komt te werken in een enthousiast team waarbij jij de specialist bent in je vak, met een belangrijke stem en toegevoegde waarde. Een omgeving waar je mening er toe doet! Binnen heel Toshiba werk je samen met enthousiaste en open collega’s: iedereen staat voor je klaar, is bereid om je te helpen en laat je je thuis voelen.

Uiteraard ontvang je een goed salaris met bijpassende voorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering, 25 vakantiedagen + adv dagen (op basis van fulltime). Daarnaast hebben we een maandelijkse borrel, jaarlijkse kick off en leuke activiteiten met je team.

Kijk voor meer product- en bedrijfsinformatie op onze LinkedIn pagina of https://commerce.toshiba.com/  

 

This position is now closed. We are no longer accepting applications for this position.

Back