Product Specialist
Belgium - Brussels (Zellik)

Job Reference: 000161

Location: Belgium - Brussels (Zellik)

Closing Date: 31/05/2021

Job Posted Date: 17/03/2021

Salary: *

Employment Type: Permanent - Full-time

Business Type: Retail Solutions

Ben je een zelfstandige en ambitieuze Productspecialist met ervaring binnen de Retail ICT branche en op zoek naar een uitdagende functie, waarin je veel inhoudelijke vrijheid krijgt? Lees dan verder, want dan zijn wij op zoek naar jou!


Productspecialist IT (BE)
 (39 uur per week)


Wat ga je doen?
Je ondersteunt vanuit jouw rol bij de introductie van producten op de markt, je doet kennis op van deze nieuwe producten en oplossingen, je geeft training aan medewerkers van de klant en je test deze nieuwe producten en/of oplossingen. Daarnaast bereid je installaties voor, beoordeelt de aanwezige technische specificaties bij de klant en biedt technische ondersteuning bij installaties. En je bent gericht op het optimaliseren van performance van de systemen/apparatuur en technici bij onze klanten. Dit doe je onder ander door trainingen, analyses en het doorvoeren van aanpassingen.


Wat vragen we?

  • In het bezit zijn van een Bachelor of Master diploma
  • Minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie binnen de ICT-branche
  • Ervaring in technisch applicatiebeheer
  • SQL Server kennis
  • Windows scripting: Powershell

 
Pre’s

  • Windows Deployment Services (WDS)
  • Ervaring in Cloud omgevingen
  • IIS web server

 
Je biedt graag specialistische technische software/hardware ondersteuning en haalt energie uit het begeleiden van pilots. Je denkt oplossingsgericht, biedt graag service en toont initiatief. Door goed naar de klant te luisteren, kan je de wensen en behoeften inventariseren en de klant voorzien van de best passende oplossing.


Wat wij bieden?
De functie van Productspecialist biedt veel uitdagingen en klantcontact. Toshiba heeft een informele en open werksfeer. De groeiende organisatie kent een no-nonsense cultuur en korte lijnen. Je wordt goed begeleid door je manager en je leert dagelijks van collega’s. Uiteraard ontvang je een goede beloning, waaronder een goed arbeidsvoorwaardenpakket en uitdagende incentives. Daarnaast hebben we een maandelijkse borrel, organiseren we bedrijfsfeesten en leuke activiteiten met je team.


De organisatie…
Toshiba Global Commerce Solutions (BE) levert een breed assortiment aan producten voor de zakelijke markt. De retail- wereld is constant in beweging en daarom moeten wij ook vooruit blijven denken. Wij bieden dan ook volledige technologische producten en diensten voor deze markt. Van ERC-systemen tot cross-channeling-oplossingen en randapparatuur. Onze retail-oplossingen ontwikkelen en leveren we niet alleen, we installeren en onderhouden ze ook met onze klantgerichte adviesdiensten. Door op deze manier te werken, zijn wij in staat om de klant volledig te ontzorgen.

Ons kantoor gevestigd in Zellik, Z.1 Research Park 160. De totale Benelux organisatie bestaat uit circa 100 collega’s. Bij Toshiba hebben we allemaal dezelfde drive: meerwaarde voor de klant creëren

 
Kijk voor meer product- en bedrijfsinformatie op www.toshibacommerce.com


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Back