Business Development Manager
Belgium - Brussels (Zellik)

Job Reference: 000275

Location: Belgium - Brussels (Zellik)

Closing Date: 30/09/2022

Job Posted Date: 28/04/2022

Salary: Competitive

Employment Type: Permanent - Full-time

Business Type: Retail Solutions

Ben je een zelfstandige en ambitieuze Business Development Manager met ervaring binnen de ICT branche en op zoek naar een uitdagende ales rol, waarin je veel inhoudelijke vrijheid krijgt?

Business Development Manager

Locatie Zellik, België

Wat ga je doen?
Je beheert bestaande klanten en acquireert nieuwe klanten. Je bent zelf verantwoordelijk voor het maken van afspraken met (potentiële) klanten en vervolgens begeleid je het gehele sales traject zelfstandig. Op basis van een goede analyse bied je een (maatwerk)oplossing met als doel een succesvol verkooptraject en een optimale relatie met de klant.


Wat vragen we?
Je hebt bij voorkeur een master opleidingsachtergrond
Minimaal 5 jaar commerciële ervaring in een retail omgeving
Empathisch vermogen en sterke skills in communicatie kenmerken jou
Talenkennis NL/FR/ENG

Je bent een ambitieuze Business Development Manager, gericht op het behalen van commerciële doelstellingen. Je bent overtuigend en gaat graag uitdagingen aan. Door goed naar je klant te luisteren, kan je de wensen en behoeften inventariseren en de klant voorzien van de best passende oplossing.
                                                                                     

Wat bieden we?
De rol van Business Development Manager biedt veel vrijheid, flexibiliteit en uitdaging. Toshiba heeft een informele en open werksfeer. De organisatie kent een no-nonsense cultuur en korte lijnen. Je wordt goed begeleid door je manager en je leert dagelijks van collega’s. Binnen heel Toshiba werk je samen met enthousiaste collega’s: iedereen staat voor je klaar, is bereid om je te helpen en laat je je thuis voelen.

Verder:

Een aantrekkelijk salaris aangevuld met extra legale voordelen zoals een groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, netto onkostenvergoeding, bonus en een bedrijfswagen met tankkaart.
Voltijdse betrekking aangevuld met 6 ADV-dagen.


De organisatie

Toshiba Global Commerce Solutions levert een breed assortiment aan oplossingen voor de retail markt. De retail- wereld is constant in beweging en daarom moeten wij ook vooruit blijven denken. Wij bieden volledige technologische producten, diensten en geïntegreerde oplossingen voor deze markt. Onze retail-oplossingen ontwikkelen en leveren we niet alleen, we installeren en onderhouden ze ook met onze klantgerichte adviesdiensten. Door op deze manier te werken, zijn wij in staat om de klant volledig te ontzorgen.

​​​​​​​Heb je interesse?

Voor meer informatie over onze organisatie en activiteiten ga je naar https://commerce.toshiba.com/

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

This position is now closed. We are no longer accepting applications for this position.

Back